© Royal Haber

Safir dizisi fragmanı yayımlandı

Safir dizisinin 14. bölüm fragmanı yayımlandı.

Ekranların sevilen dizisi Safir'de bomba gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yayımlandığı ilk bölümden itibaren izleyiciyi ekrana kilitleyen yapım dikkatleri çekmeye devam ediyor. Her bölümü ayrı heyecanla dolu Safir dizisinin 13. bölümünde neler oldu? 

Safir Dizisinin 143. bölümünde neler oldu?
Başrollerinde Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay'ın olduğu Safir dizisi, yayımlandığı ilk bölümden itibaren merak uyandırmaya devam ediyor. Son olarak 13. bölümde izleyenler  bir hayli etkilenmişe benziyor. Sır perdeleri aralanmaya devam ediyor.
Ateş, git gite Yaman ve Feraye ikilisi arasındaki sırra yaklaşıyor ve bunu öğrenmekte kararlıdır. Feraye ve Yaman'ın atölyedeki yakınlaşmalarına şahit olan Ateş, gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlıdır. Bora rahat durmayarak, Okan'ı sıkıştırmaya devam eder. Bu sırada Yaman'ı kaybedeceğini düşünen Aleyna Feraye ile yakınlaşmasını hoş karşılamayarak olay çıkartır. Ancak güvenilmez biri olduğu için kimse onun söylediklerini dikkate almaz. Dizinin son anlarında kaçırılan Okan, Bora'nın elindedir ve Yaman ile Ateş'i ayağına çağırır. Feraye rahatsızlanır ve Yaman bebeğin babasının kendi olduğunu öğrenir.

14. bölüm 1 fragmanı yayımlandı
Reytinglere doymayan Safir dizisinin, 14. bölüm 1. fragmanı yayımlandı. Yaman ve Feraye eski günlerine dönebilecek mi? Ateş'in aklında ki planlar ne? Ateş'ten saklanan gerçekler... Anlaşılan önümüzde ki hafta yayımlanacak bölüm, oldukça heyecanlı geçecek... 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER