© Royal Haber

Oyunculuğuyla dikkat çekti

Kuruluş Osman dizisinde Cerkutay Alp karakterini canlandıran Çağrı Şensoy büyük beğeni topladı.

Kuruluş Osman 4 Ekim 2023 Çarşamba günü 5. sezonuyla seyirci karşısına çıktı. Baş rölünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in oynadığı Kuruluş Osman dizisi, yayınlandığı ilk bölümden itiraberen seyircilerin nefesini kesmeye devam ediyor.
Oyuncu kadrosunun güçlü olduğu Kuruluş Osman'da bir isim daha dikkat çekiyor.Yayınlanan dizinin son bölümünde, Cerkutay Alp'e hayat veren Çağrı Şensoy, izleyecilerin büyük beğenisini topladı.
Esir düşen Cerkutay Alp, kurtulup Yenişehir'e geldi. Başarılı oyuncu performansıyla büyük beğeni topladı. 
Bu performansın ardından Çağrı Şensoy en çok merak edilen isimler arasına girdi. Peki yeni dönemin yıldızlarından Çağrı Şensoy kim?

Çağrı Şensoy Kimdir?
Son dönemlerde oyunculuk performansıyla dikkat çeken Çağrı Şensoy, 17 Nisan 1986 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Daha sonra İstanbul Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. İlk kez 2008 senesinde kameraların karşısına geçen yetenekli oyuncu bir çok başarılı işe imza attı. Kuruluş Osman dizisinde, Cerkutay Alp karakterini canlandıran Şensoy, kendi gibi oyuncu olan ve Kuruluş Osman'da Aygül Hatun'a hayat veren Buse Arslan Şensoy'la 9 Temmuz 2023'te dünyaevine girdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER