© Royal Haber

Narin'in Amcasından Açıklama: "Kardeşim Olsa da En Ağır Cezayı Hak Ediyor"

Diyarbakır'da Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Cinayetle suçlanan ve tutuklanan Salim Güran’ın kardeşi Erhan Güran, ailenin tek amacının kızlarının katilinin bulunup adaletin sağlanması olduğunu ifade etti. Erhan Güran, kendisine yöneltilen "Bu sizin kardeşiniz olsa bile mi?" sorusuna, "Kim olursa olsun, hiç fark etmez, kesinlikle cezalandırılmalı" şeklinde yanıt vererek, adaletin yerini bulması gerektiğini vurguladı.

Diyarbakır'da vahşice işlenen Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Cinayetin ardından gözaltına alınan 24 kişi arasında Narin'in annesi, babası, amcaları ve ağabeyleri de bulunurken, itirafçı Nevzat Bahtiyar ve köy muhtarı Salim Güran tutuklanmıştı. Soruşturmanın ilerlemesiyle birlikte olay perdesi arkası aydınlatılmaya çalışılıyor.

Narin'in gözaltında olmayan diğer amcası Erhan Güran, A Haber'e yaptığı açıklamada tek zengin kızların katilinin cezalandırılması gerektiğini söyledi. Mehmet Geçgel'in “Bu sizin kardeşiniz olsa bile mi?” sorusuna, Erhan Güran, “Kim olursa olsun. Hiç fark etmez, kesinlikle cezalandırılmalı” diyerek adaletin yerini bulmasını istediğini vurguladı.

Erhan Güran, daha önceki bir açıklamada ise itirafçı Nevzat Bahtiyar ile camide yaşadıkları bir konuşma yaparak, “Böyle vicdansız bir insanda tükenmez mi? Nevzat, aramalara bizimle birlikte katıldı. Camide otururken yanımıza gelince, 'Jandarma beni sorguya aldı. Salim'den şüpheleniyor musunuz diye sordular. Ben de şüphelendiğimi söyledim. Salim böyle bir insan değil.' dedi.” ömrü kullanmıştı.

Cinayete ilişkin yaptığı açıklama ve soruşturma, olayların gidişatında ilerlerken, Erhan Güran'ın açıklamaları dikkat çekiyor. Aile, yaşadıkları büyük acı karşısında adaletin yerini bulmayı bekliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER