© Royal Haber

Milyarderlerin Sabah rutinleri nasıl?

Milyarderlerin kazançları merak edilirken, diğer merak edilen şey ise sabah rutinlerinin nasıl olduğu.. Peki ünlü milyarderlerin sabah rutinleri nasıl?

Milyarderlerin kazançları, günümüzde oldukça merak ediliyor. Hemen hemen hepimizin hayalinde vardır milyarder olmak ama elbette bunun olması için bazı fedakarlıklar yapılması gerekiyor..
Mesela günümüzde milyarder olan insanlar, bunu nasıl başardılar? Hayatlarında ki düzenleri nasıl? 

İşin sırrı erken kalkmak mı?
Milyarderlerin hayatını araştırdığımızda hemen hemen hepsinin erken kalktığını görüyoruz. Boşuna söylememiş atalarımız 'Erken kalkan, yol alır' diye. Acaba işin sırrı erken kalkmakta mı? 

Milyarderlerin Sabah rutinleri
Elon Musk


Yeniden Dünyanın en zengini seçilen Elon Musk, sabahları düzenli olarak saat 07.00'de kalkıyor. Gece de 6 ile 6,5 saat uyuyan Musk'ın sabah kalktığında ilk işi kahve içmektir.

Jeff Bezos


Amazon.com'un kurucusu Jeff Bezos, düzenli olarak 05.00'te kalkar. Ailesiyle kahvaltı yapmak için erkenden uyanır ve güne en önemli toplantısı ile başlar. 

Jay-z


Dünyanın 'İlk Milyarder Rapçisi' olarak bilinen Jay-Z, sabah saat 06.00' uyanır. Güne, koşu bandında 4 km koşarak başlar.

Bill Gates


Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates, sabahları saat 07.00'de kalkar. Kahvaltı yapmadan eğitim videoları izler ve bir yandan da koşu bandında koşarak vücut ve beynini geliştiriyor.

Mark Zuckerberg


Amerikalı bilgisayar programcısı, girişimci ve Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, her sabah saat 07.00'de kalkıyor. Zamanın onun için önemli olduğunu söyleyen Zuckerberg'in, sabah ne giyeceğini seçmekle vakit kaybetmemesi için her gün aynı tişörtü giydiğini biliyor muydunuz? 

Jack Ma


Çin'de,  e-ticaret alanında faaliyet gösteren Alibaba Group'un kurucusu ve başkanı olan Jack Ma, 06.00'da güne başlar. Ailesiyle zaman geçirerek sohbet eder ve moralini yüksek tutmak için her sabah 6'da uyandığını ifade eder.

Jack Dorsey


Amerikalı yazılım mimarı ve iş insanı Jack Dorsey, sabahları en geç 05.30'da uyanır. Uyanır uyanmaz meditasyon yapar ve 8 km'lik bir yürüyüş yaparak güne başlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER