© Royal Haber

İzmir Çeşme Transfer İle Konforlu Yolculuk

Tatil denince akla ilk gelen şehrimiz olan İzmir her yıl yerli ve yabancı binlerce turiste ev sahipliği yapmaktadır. Her köşesi içinde ayrı bir güzellik barındıran şehir, özellikle Çeşme ilçesiyle her dönem turistlerin ilgi odağı durumundadır.

Çeşme tatili için havayolunu tercih ettiğiniz durumlarda merkezdeki Adnan Menderes havaalanından Çeşmeye yaklaşık 1 saat daha karayolu yolculuğu yapmak durumundasınız. Şehrin sıcak iklimi, kalabalığı ve uçak yolculuğunun da verdiği yorgunlukla bu mesafe daha da uzamaktadır.
My Transfer deneyimli ve güçlü kadrosuyla İzmir Çeşme Transfer hizmeti ile sizleri havaalanında karşılayarak en kısa sürede güvenli ve rahat bir şekilde Çeşme’deki otelinize ulaşmanızı sağlamaktadır. Periyodik bakımları yapılmış ve lüks araçları, deneyimli ve güler yüzlü sürücüleri hiçbir sorun yaşamadan şehre adım atar atmaz tatilinizin başladığını hissedeceksiniz. Tatil sürenizden bu tür detaylar için feragat etmek zorunda olmayacağınız dört dörtlük bir hizmet alabileceksiniz. Size sadece her köşesi ayrı bir cennet olan şehir İzmir’in tadını çıkarmak kalacak.
İzmir Çeşme Transfer hizmeti sevdikleriniz için de çok güzel bir jest olacaktır. My Transfer’e emanet ettiğiniz sevdikleriniz, bizimle beraber son derece rahat ve güvenli bir yolculukla mümkün olan en kısa sürede konaklayacakları otele ulaştırılacaktır.
Tercihlerinize göre seçebileceğiniz lüks araç modellerimiz on altı (16) kişiye kadar yolcu kapasitesi ile kalabalık gruplarla yapacağınız tatil organizasyonlarında da size en kaliteli hizmeti verebilecek düzeydedir. Ayrıca Havaalanından sizleri otelinize taşıyan araç isteğinize göre dönüş yolunda da size eşlik ederek, yine kaliteli hizmet anlayışıyla sizleri otelinizden alarak havaalanına bırakabilirler.
Tüm bu ayrıcalıklardan yararlanmak için tek yapmanız gereken My Transfer ile iletişime geçerek, önceden rezervasyonunuzu yaptırmanız ve daha sonra bu detaylarla ilgili kafa yormanız gerekmeyecektir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER