© Royal Haber

İhanet can yaktı

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ve Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un yasak aşkı belgelenmişti. Kenan Tosun'un eşi Serpil Tosun'dan manidar paylaşım geldi.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'la görüntülenmişti. Yasak aşk iddialarına yanıtsız kalan taraftarlar, Serpil Tosun'un açıklamasının ardından aşklarını kabullenmişti. Serpil Tosun bir televizyon kanalının canlı yayınına bağlanarak sessizliğini bozmuştu. 

ARKADAŞ İHANETİ "ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"
Yazlık evlerinde sık sık bir araya gelen ve arkadaş oldukları bilinen Serpil Tosun, eşi ve arkadaşından gördüğü ihanetle resmen yıkılmıştı. Aşka ilişkin sosyal medyasından paylaşım yapan Serpil Tosun 'Her şey doğru. Konuşacak  bir şey yok. Allah'a havale ediyorum' demişti. Hem eşinin, hem arkadaşının ihanetine uğrayan Tosun, son olarak sosyal medyasından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Oğlu ve kızının yer aldığı fotoğraf karesini 'Ailem' notuyla paylaştı. Eşi Kenan Tosun'un ise bütün fotoğraflarını sosyal medyasından kaldırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER