© Royal Haber

Gözler Ticaret Bakanlığı'nda

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımına ilişkin yaptığı çalışmada sona gelindi.

Vatandaşın gözü bu açıklamada. Ticaret Bakanlığı memur alımlarıyla ilgili çalışmalar yapılacağını duyurmuştu. O çalışmalarda sona gelindi. ÖSYM aracılığıyla, merkezi yerleştirme sınav sistemiyle memur alımları yapılacak.
Ticaret Bakanlığı sosyal medyada yaptığı açıklamada, memur alımları hakkında bilgi verdi. 81 ilde bin 500 memur alımlarının yapılacağını duyurdu. Açıklamanın ardından gözler Ticaret Bakanlığı'na çevrildi.

Peki memur alımları ne zaman olacak?
Ticaret Bakanlığı bin 500 kadrolu memur alımı ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada; "Aramıza yeni katılacak çalışma arkadaşlarımızla birlikte daha etkin bir piyasa denetimi yapmayı, stokçuluk, güvensiz ürün ve fahiş fiyat artışları gibi vatandaşlarımızın mağduriyetine yol açan haksız ticari uygulamalarla mücadelemizi artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Ayrıca bir kısmı gümrük kapılarımızda görevlendireceğimiz yeni arkadaşlarımızın gümrük işlemlerinin hızlanmasına da önemli katkılar sağlayacağını değerlendiriyoruz. Bahse konu personel alımı süreci hakkında, Ticaret Bakanlığımızca gerekli duyuru yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER