© Royal Haber

Ender Saraç sessizliğini bozdu

Sosyal medya da bir erkekle banyoda olduğunu ve kendi öz çocuğuna cinsel istismar da bulunduğu iddia edilmişti. Ender Saraç sessizliğini bozdu.

Kırmızı bültenle aranan Muhammet Yakut, sosyal medya da skandal bir paylaşım yaptı. İddialara göre Dr. Ender Saraç'ın, bir erkekle banyoda birlikte olduğunu ve öz oğlunu istismar ettiğini ortaya attı. 
Ünlü isimlerin diyetisyeni ve beslenme uzmanı olan Dr. Ender Saraç, çirkin bir iddia ile gündeme geldi. Muhammet Yakut'un sosyal medya platformu X'de yaptığı paylaşıma göre, Dr. Ender Saraç'ın 8 yaşında ki öz oğlu M.S.'ye istirmar ettiğini ve o anlara ait videoyu paylaşması sosyal medyayı salladı. Yakut paylaşımında İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya seslenerek: "Sayın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın dikkatine, Bu Namussuz Dr. Ender Saraç’ın başka erkek ile yaptığı namussuzluk yetmemiş birde oğluna tacizde bulunmuştur. çocuğun kendi okulunda tuttulan tutanakla belgelenmiştir. Bu şahıs halkımıza kötü örnek olmakta ve tehlike...." ifadelerini kullandı.

Saraç sessizliğini bozdu
Hakkında çıkan iddialara sesiz kalan Saraç, twitter hesapında "Allah kuru iftiradan saklasın" paylaşımını yaptı. 

Çekişmeli boşanıyor
Dr. Ender Saraç'ın, eşi Benan Kurtuluş ile çekişlmeli boşanma sürecinde olduğu biliniyor. Gazeteci Ersoy Dede Ender Saraç ile konuştuktan sonra şu paylaşımı yaptı:"Ender Saraç’la konuştum.. Boşanma sürecinde olduklarını, bu yüzden ağır iftiralara maruz kaldığını söyledi.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER