© Royal Haber

e-Devlet sistemi yarın (14 Eylül) dört saat erişime kapalı olacak

e-Devlet sistemi, 14 Eylül 2024 Cumartesi günü dört saatlik planlı bir kesinti nedeniyle erişim kapalı olacak. Kullanıcılar, bu süre boyunca e-Devlet hizmetlerine ulaşamayacaklar. İşte detaylar...

14 Eylül 2024 tarihinde e-Devlet sistemi, planlı bir altyapı yenileme çalışması nedeniyle geçici olarak kullanıma kapalı olacak. Türkiye genelinde milyonlarca vatandaşın hizmetine sunulan e-Devlet Kapısı, bu bakım süresi boyunca erişime kapalı olacak ve kullanıcılar sisteme giriş yapamayacak.

Bakım Süresi ve Detaylar:

E-Devlet sistemi, 14 Eylül 2024 Cumartesi günü 01.00 - 04.00 saatleri arasında planlı bakım çalışmaları nedeniyle erişime kapalı olacaktır. Bu süre zarfında sistem üzerinde herhangi bir işlem yapılamayacak.

Kullanıcı Bilgilendirmesi:

e-Devlet Kapısı, bu bakım çalışmaları hakkında kullanıcılarına bilgilendirme mesajı gönderdi. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yönelik yapılan açıklamada, "Değerli Kullanıcılarımız, sistemlerimizde Türkiye saati ile 14.09.2024 (Cumartesi) günü 01.00-04.00 saatleri arasında planlı altyapı yenileme çalışması yapılacaktır. Bu nedenle e-Devlet Kapısı'nda zaman zaman kesintiler yaşanması öngörülmemektedir. Bilgilerinizi sunarız" denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER