© Royal Haber

Bu hafta Yalıçapkını dizisinde neler olacak

Yalı Çapkını dizisinin 44. bölüm fragmanı yayınlandı.

Geçen hafta yayınlanan bölümde şok edici detaylara yer verildi. Sezon finalinde diziye veda eden ve Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman, hamile olarak diziye geri dönmüştü. Ferit ise bu şaşırtıcı süpriz karşısında ne yapacağını bilememişti. Gerçeklerin bir bir ortaya çıkması, aileyi yeterince gererken, hamile olan Pelin ise yeni planlar peşindeydi. 
Bu hafta yayınlanacak bölüm ise merak konusu oldu. Her geçen gün değişen senaryo ve oyuncu kadrosuyla seyircilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Her hafta başka bir heyecana kucak açan sevilen dizi Yalı Çapkını'nın 44. bölüm fragmanları yayınlandı. Yayınlanan fragmana göre, Sultanla yüzleşen Seyran İfakat'in yaptığı oyunları öğrenecek. Her geçen gün kendini baba olacağına alıştıran Ferit ise gittikçe Pelin'le yakınlaşıyor. Bu sırada Kaya ve Suna arasında ki elektriklenmeler artıyor ve Kazım Ağa'nın gazabından kurtulamıyorlar.
Merakla beklenen dizinin bölüm fragmanları ise en çok izlenen videolar arasında. Dizinin sonraki bölümleri için nasıl ilerleyeceği ise izleyicilerin merak konusu olmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER