© Royal Haber

Benekli Ayhan Açıklamada Bulundu! Benekli Ayhan (Ayhan Koç) Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde sokak ortasında iki kişi tarafından darp edilen Ayhan Koç resmi Twitter hesabından peş peşe açıklamalarda bulundu.

Sağlık durumu ve şu an ne yapacağı merak konusu olan Ayhan Koç sosyal medyada öldü gibi yalan haberlerin çıkması sonucu açıklama yaparak ‘’Öldü demissiniz 8 saat yolculuk yaptım’’ dedi.
Benekli Ayhan’ın resmi hesabından attığı Twwet’de ‘’Allah affetsin gardaş ben edemem etmeyecem de!’’ yazan Ayhan yaptığı bir diğer açıklamada ise saldıran şahısların ünlü olmak ve prim için saldırdığını savunan Ayhan Koç ‘’Ünlü olmak isteyeni ünlü nasıl olunurmuş öğreteceğim gardaş eğitimlii ünlü olacak!’’ kelimelerini kullanan Benekli Ayhan. Hayatında ilk defa arabasız ve emanetsiz bir yere gittiğini de söyledi.

Benekli Ayhan Kimdir?
1980 doğumlu olan Ayhan Koç, "Benekli Ayhan" olarak biliniyor.  Ankaragücü'nün tutkulu bir taraftarı olan Ayhan Koç, Sivaslı bir ailede dünyaya geldi ancak Ankara'da yaşamını sürdürüyor. Ankara'da servis şoförlüğü yapan Benekli Ayhan son zamanlarda darp konusuyla gündeme geliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER