© Royal Haber

Beklenen gün geldi

Fox Tv'nin merakla beklenen dizisi bu akşam yayın dönemine başlıyor.

Fox Tv'nin merakla beklenen yeni dizisi Şahane Hayatım, ilk bölümü ile seyirciyle buluşacak. 1 Kasım Çarşamba günü saat 20.00' de Fox Tv'de yayınlanacak dizi merakla bekleniyor.
Ay Yapım imzalı, ilk bölümü bugün yayınlanacak, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı dram türündeki yeni dizi, reyting tablosunda yerini alacak mı?  Başrollerini Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk'un paylaştığı yeni dizinin, teaserı yayınlanmıştı.
Merakla beklenen dizinin ilk bölümü bugün Fox Tv'de yayınlanacak. 

Şahane Hayatım dizisinin konusu nedir?
Hayat ile hep bir savaş içinde olan ve ne yaşarsa yaşasın asla pes etmeyen, çok çalışıp hayatını güzelleştirmeye çalışan, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alıyor.

Şahane Hayatım ne zaman ve nerede yayınlanıyor?
Her Çarşamba saat 20.00'de Fox Tv'de yayınlanacak.

Şahane Hayatım oyuncu kadrosu
Hilal Altınbilek

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde fırtına gibi esen Hilal Altınbilek, Şahane Hayatım dizisinde Şebnem Gümüşçü karakterine hayat vererek seyirci karşısına çıkacak.

Onur Tuna

Mahkum dizisinde oyunculuk performansıyla dikkat çeken Onur Tuna, Şahane Hayatım dizisinde Hilal Altınbilek'in partneri olacak ve Mesut Öztürkmen karakterine hayat verecek.

Nesrin Cavadzade

Son olarak Yasak Elma dizisinde canlandırdığı entrikalı karakter ile oldukça sevilen Nesrin Cavadzade, bu kez de Şahane Hayatım dizisinde Melisa Özsoy karakterine hayat verecek.

Yiğit Özşener

Sıfırıncı Gün dizisiyle seyirci karşısına çıkan Yiğit Özşener, Şahane Hayatım dizisinde Onur Gümüşçüyü canlandıracak.

Serkan Keskin

Leyla ile Mecnun dizisinin öne çıkan isimlerinden Serkan Keskin, Şahane Hayatım dizisinde Niyazi Adalı karakterini canlandıracak.
Bunun yanı sıra Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüpoğlu, Serkan Keskin, Timur Acar gibi başarılı oyuncularda Şahane Dizisi oyuncu kadrosunda.



 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER