© Royal Haber

Başkan Işık Kocasinan'daki Sorunları Tespit Ediyor.

İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık, 2024 Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirterek, “Yerel seçimlerde işin büyük kısmı; teşkilatlarda ve adaylarda bitiyor. İnşallah biz burada üzerimize düşeni yapacağız ve Kocasinan’ın sıkıntılarını çözeceğiz” dedi.

Başkan Işık, Kocasinan’a bağlı 93 mahalleyi tek tek gezerek sorunları yerinde tespit ettiklerine dikkat çekerek, “Yerel seçim çalışmaları kapsamında Kocasinan ilçesine bağlı 93 muhtarımız var ve biz bu muhtarlarımızı geziyoruz. Bu gezilerimiz sayesinde mahallelerimizin tüm eksiklerini ve sorunlarını görüyoruz. Bunu adaylarımız ile paylaşacağız. Hiçbir işi bir kişinin üzerine yıkmadan; sağlıklı belediye meclis üyeleri, sağlıklı bir belediye başkanı ile Kocasinan’a gece gündüz hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.
“KOCASİNAN’DA ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAĞIZ”
Diğer partiler ile olan iyi ilişkilerini işaret eden Işık, “En başından beri Kocasinan iyi olacak diyoruz ve iyi olması için de elimizden geleni yapıyoruz. Diğer partiler ile de ayrım yapmadan sağlıklı bir diyalog içindeyiz. Biz şuna inanıyoruz; yerel seçimlerde işin büyük kısmı teşkilatlarda ve adaylarda bitiyor. İnşallah biz burada üzerimize düşeni yapacağız ve Kocasinan’ın sıkıntılarını çözeceğiz” dedi.
“KOCASİNAN’A FAYDASI OLACAK ADAY İLE İLERLEYECEĞİZ”
İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Işık, yerel seçimlerde doğru adayın önemine vurgu yaparak, şöyle konuştu:
“Tarım ve hayvancılık faaliyetleri Kocasinan’ın öncelikli geçim kaynağı ama maalesef yerlerde sürünüyor. Yerel seçimlerde doğru aday neredeyse, o aday etrafında vatandaşın kenetleneceğine dair kuvvetli bir kanaate sahibiz. Sahadan aldığımız bilgiler de bu yönde. Adaylarımızı seçerken, Kocasinan’a ‘nasıl faydalı olacak?’ prensibi ile hareket edeceğiz. Bunun ile ilgili de kriterlerimizi hazırladık.”
“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ”
Başkan Işık, İYİ Parti’nin gücünün parti içi demokrasi olduğunun altını çizerek, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında, ülkemizin ilelebet payidar olması için Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine kavuşturacak azim ve heyecanımız var. Bu bağlamda İYİ Partimizin de demokratik değerler üzerinde bir çınar gibi yükselmesini ve bir zeytin ağacı kadar uzun ömürlü olmasını diliyorum. İYİ Parti’nin gücünün, parti içi demokrasi olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER