© Royal Haber

Bakan Özhaseki Kayseri'de

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki haftasonunu Kayseri' de geçirecek.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dizi açılış ve ziyarette bulunmak üzere cuma günü Kayseri'ye geliyor.
Kayseri'de ilk olarak 'Türkiye Yüzyılında Yeşil Dönüşüm Zirvesi'ne katılacak olan Bakan Özhaseki, ardından Melikgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen bir ilkokul açılışı ve aile sağlığı merkezi açılışına katılacak ardından ise Talas Belediyesi tarafından hayata geçirilen mesire alanı yenileme ve genişletme çalışmalarını yerinde inceleyecek. Cumartesi gününün son programında Cihanmüma Derneği tarafından düzenlenen Nevin Akyurt'u vefa ve nnma gecesinde yer alacak. 
Bakan Özhaseki pazar günü ise ilk olarak yapımı devam eden Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulunacak. Ardından ise Talas Mevlana Mahallesinde bulunan tramvay hattında incelemelerde bulunacak. Bakan Özhaseki Kayseri programını Develi'de sonlandıracak. Burada Şehit Mikail Bozdağın ailesine taziye ziyaretinde bulunacak. Özhaseki, buradaki ziyaretlerinin ardından deprem bölgesinde ki çalışmaları incelemek üzere Kahramanmaraş'a geçecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER