© Royal Haber

Ata Berk Mutlu ekranlara geri dönüyor

Poyraz Karayel'in çocuk oyuncusu Ata Berk Mutlu ekranlara geri dönüyor.

Poyraz Karayel, Karadayı ve Pek Yakında gibi başarılı projelerde yer alan Ata Berk Mutlu, 6 sene sonra setlere geri dönüyor. Üç yaşından beri kamera karşısında hünerlerini sergileyen başarılı oyuncu şimdi ise 'Bir Derdim Var' projesiyle ekranlara geri dönüyor. Kanal D'de yayınlanması beklenen yeni proje de Arif karakterine hayat verecek.
Altın Kelebek En İyi Çocuk Oyuncu Ödülüne sahip olan Ata Berk Mutlu artık 18 yaşında. Televizyon ekranlarına geri dönen Mutlu duygularını ise şöyle ifade etti: " Uzun bir aradan sonra setlerde olmak çok keyifli. Harika bir projeyle ekranlara geri döneceğim için çok mutlu ve heyecanlıyım"

Ata Berk Mutlu kimdir?


14 Haziran 2005' te Çorlu'da dünyaya geldi. Henüz 4,5 yaşındayken ailesinin ajansa yazdırmasıyla ekranlara atıldı. İlk deneyimimi Danone Süt reklamıyla seyirci karşısına çıktı. Hemen ardından ise Cuma'ya Kalsa dizisi ile ilk kez oyunculuk performansını sergiledi. Annesi Ayfer Mutlu, babası Erhan Mutlu ve kardeşi Can Mutlu olmak üzere 4 kişilik bir ailede yaşamaktadır.

Ata Berk Mutlu okulda birçok tiyatro sahne oyunu etkinliklerine katılmış, ilk sahne tecrübesini de Fransız yazar ve pilot Saint-Exupery'in dünyaca ünlü hikâyesi Küçük Prens oyunu ile gerçekleştirmiştir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER