© Royal Haber

Arda Bektaş kimdir?

Makyaj sanatçısı Arda Bektaş kimdir? Arda Bektaş cinsiyet değiştirdi mi? Arda Bektaş ismini değiştirdi mi?

Genç yaşına rağmen, işinde gösterdiği başarısı ise milyonlara adını duyurmyş Arda Bektaş, son zamanlarda en çok merak edilen isimler arasında. 

Arda Bektaş kimdir?
Arda Bektaş, 20 Mayıs 2001 yılında dünyaya geldi. Henüz daha 15 yaşındayken sosyal medya platformu Youtube başlamış, hemen ardından ise çektiği videolarla oldukça önemli takipçi sayısına ulaşmıştır. Tarzı, kıyafetleri ve konuşmasıyla dikkatleri üzerine geçen Bektaş, zaman zaman kötü yorumlara maruz kalsa da, işiyle ön planda olmaya devam ediyor. 
Hayatı oldukça merak edilen Arda Bektaş'ın diğer bir merak edilen detayı ise cinsel yönelimi. Peki Arda Bektaş erkek mi? Kız mı?

Kadın oldu
Makyaj sanatlarıyla ses getiren ve Türkiye'nin önde gelen isimleriyle çalışan Arda Bektaş hakkında, merak edilen bir diğer husus ise cinsel yönelimiydi. Kadın gibi görünen Arda, cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek kadın bedenine büründü.

Artık ismi Arya
Pek çok estetiğin yanı sıra, bedenende artık kadın formuna bürünen Arda, bir değişiklik daha yaptı. İsmini Arya olarak değiştirdi. Sosyal medya hesanında Arda Arya Bektaş yazıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER