© Royal Haber

Akrep Yeniayı'nda neler olacak

Akrep Yeniayı 13 Kasım Pazartesi günü saat 12.27'de gerçekleşecek.

Kasım ayının ilk gökyüzü olayı 13 Kasım günü saat 12:27'de gerçekleşecek olan Akrep Yeni Ayı ile ilgili detayları paylaşmak istiyorum. Bu yeni ayda ev sahibi Akrep burcu, kuşkuculuğu, sabrı, krizleri ve yıkıcılığı ile bilinen sabit burcumuz Akrep'in etkisi altında gerçekleşiyor. Aynı anda ufuk çizgisinde Oğlak burcu yükseliyor, bu da hedeflerimizi, statümüzü, işi ve ailedeki otoriter figürleri (baba, patron, eş) gündeme getireceğini işaret ediyor. Ancak, en çok para ve finans konularında beklenmeyen olaylar yaşanması muhtemel.

Yeniayda en çok etkilenecek burçlar;
Aslan, Akrep, Kova

Peki diğer burçlar nasıl etkilenecek?
Koç Burcu ve Yükselen Koçlar
Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Ani para giriş ve çıkışları olabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Ameliyat veya küçük operasyonlar gündeme gelebilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar
Planlı hareket etmeye özen göstermelisiniz. Evlilik, eş, partner ya da danışmanlık aldığınız kişi ve konular, düşmanlar gündeminizde olabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Koşuşturmalarınız ve ani işleriniz olabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Mevsim geçişlerinden etkilenebilirsiniz. Krizlerden uzak durmalısınız.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler
Yeni Ay'dan en çok verim alacak burçsunuz. Süpriz durumlara hazır olun. Fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar
Ev, emlak gibi taşınmazlar, aile, atalarınız, kökleriniz, baba, eşin işi veya statüsü gündemde olacak. Aile büyüklerinin genel sağlık sorunları oluşabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar
Yanlış anlaşılmalara oldukça dikkat etmelisiniz. Aile üyeleriniz gündeme gelebilir. Krizlere dikkat edin.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler
Maddi manevi alacak verecek ne varsa gündeminize gelecek. Birikim yaptığınız parayı bir anda harcayabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler
Burcunuzla gerçekleşen bu yeniay, aklınızda olmayan şeyleri yapmanızı sağlayabilir. Dış görünüşünüz de değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınıza yenilik getirmek isteyebilirsiniz. Ancak ikili ilişkilerinizde ya da evliliğinizde çıkabilecek krizlere sabırlı olmalısınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar
İçsel sıkıntılarınıza dikkat edin. Kendiniz için şifa çalışmaları yapmakta fayda var. İki yüzlü insanlarla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Ancak bulunduğunuz ortamlarda krizler çıkabilir. Uzak durmalısınız.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar
İş, kariyer, toplumsal statü, gelecek planları, annenizin genel sağlık durumu ve eşinizin parası gibi konularda ani gelişmeler yaşanabilir. İşinizi bırakma düşüncesi gelişebilir, devam eden bir davanız varsa sonuçlanabilir. Anlık gelişen konulara tepki verirken dikkatli olmanızda fayda var.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar
 Artık ilişkilerinizdeki sorunlu noktaları tespit ettiğinize göre, bunları çözmek ve noktalama zamanı başlıyor sizler için. Öncelikli olarak kendinizi sevin.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER