© Royal Haber

Aile Dizisinin fragmanı yayınlandı mı?

Aile dizisi, 2. sezon 12. bölümüyle Salı akşamı Show Tv'de yayınlandı. Peki 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show Tv'nin sevilen yapımı Aile dizisi fırtına gibi esmeye devam ediyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın olduğu sevilen dizi reytinglerde zirvede. Son bölümde yayınlanan sahne ise ses getirdi. Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı bir sahnede, iş yaptığı adamlarla konuşması, Dilan ve Engin Polat'a gönderme şeklinde yorumlandı. 
Aile, Ay Yapım'ın yapımını üstlendiği, ilk bölümü 7 Mart 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta'nın yaptığı, senaryosunu Hakan Bonomo ve Ali Kobanbay ikilisinin kaleme aldığı, son dönemlerin en çok izlenen dizileri arasında yerini alıyor. 

Aile dizisinin konusu nedir?
Varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

Aile dizisi ne zaman ve nerede yayınlanıyor?
Her Salı saat 20.00'da Show Tv'de ekranlara geliyor.

Aile dizisi oyuncu kadrosu
Kıvanç Tatlıtuğ

Türkiye'nin en beğenilen jönleri arasında ilk sıralara yerleşen Kıvanç Tatlıtuğ, Aile dizisinde Aslan karakterine hayat veriyor. Güçlü ve yenilmez bir karakteri oynayan Tatlıtuğ, performansıyla izleyicileri ekrana kilitliyor.

Serenay Sarıkaya

Güzelliği ve oyunculukta sergilediği performansıyla bilinen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Aile dizisinde Devin karakterine hayat veriyor. Hayatta ne yaşarsa yaşasın, her zaman dik durmayı başaran karakter olarak seyirci karşısına çıktı. Oyunculukta gösterdiği marifetleriyle seyirciyi etkilemeye devam ediyor.

Nejat İşler

Son zamanlarda dijital platformlarda ki filmleriyle adından oldukça söz ettiren Nejat İşler, Aile dizisinde Aslan'ın abisi Cihan Soykan karakterini canlandırıyor.

Canan Ergüder

Yaşadığı sağlık sorununu atlatıp, ekranlara Aile dizisiyle geri dönen başarılı oyuncu Canan Ergüden, dizide Aslan'ın ablası Leyla Soykan Sayıcı'ya hayat veriyor. 

Nur Sürer

Camdaki Kız dizisinde ki performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanan Nur Sürer, Aile dizisinde ise, Aslan'ın annesi Hülya Soykan karakterine hayat veriyor.
Bunların yanı sıra, Levent Ülgen, İpek Tenolcay, Emel Göksu, Esma Yeşil Gül gibi oyuncularda Aile dizisi oyuncu kadrosunda. ​​​​​​​






 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER