© Royal Haber

Aile Dizisinde olay gönderme

Dün akşam yayınlanan Aile dizisinde, oynanan bir sahnede Polat ailesine gönderme yapıldı.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın olduğu, Show Tv'nin sevilen yapımı Aile dizisinde, son bölüm yayınlandı. Yayınlanan son bölümde Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı bir sahne dikkat çekti. İzleyiciler tarafından Dilan Polat ve Engin Polat çiftine gönderme yapıldığı düşünülen dizi, sosyal medyanın diline düştü.
Tatlıtuğ'un oynadığı Aslan rolü, iş yaptığı adamlara "Altın, pırlanta, yakut, zümrüt, elmas... Bunlara yönelin, bunlarda KDV yok. Bir de postları da mail order'dan çektin mi, yokuş aşağı... Kıyak iş. Moda bunlar bu aralar. Ama bak, sizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ediyorum. Siz niye öyle yapıyorsunuz ki? Ben anlamadım. Paranızı insanların gözüne sokmayın. Olan var olmayan var. Aç var açıkta olan var. Güzel videolar koyun, ağlak videolar koyun, sonra sıkıntıya düşmeyin" demesi, Dilan Polat ve Engin Polat'ın paylaşımlarına benzetildi.
Haklarında vergi kaçakcılığı, kara para aklama gibi iddilar olan Dilan Polat ise sitemde bulundu. Sosyal medyada sahnenin sık sık paylaşılmasının ardından Dilan Polat ise şunları söyledi: "Yazık çok yazık. Hem de hayatımızda dahil olmayan şeyler ile suçlanıp dizi çekiliyor. Allah bildiği gibi yapsın". 
Son zamanlarda zor günler geçiren Polat çifti, haklarında çıkan iddiaları kesin bir dille yalanlıyordu. Ancak incelemeler sonucunda 15 ayrı iş yerlerine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlar kapsamında Polat çifti, gece yarısı ikamet yerlerinden gözaltına alındı. Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Tutuklanıp tutuklanmayacakları ise çıkarılacakları mahkemece kesinleşecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER