© Royal Haber

Ahmet Davutoğlu'ndan Cumhurbaşkanı'na sesleniş

Gelecek Parti'si Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İsrail-Filistin savaşında Cumhurbaşkanına seslendi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün ortak grup toplantısı gerçekleştirdi.
Ortak grup toplantısında Filistin-İsrail savaşı hakkında da konuşuldu. 
Kürsüye çıkan Ahmet Davutoğlu Cumhurbaşkanına seslendi.
"Ben bir lider tanıdım. Beraber olmaktan gurur duyduğum. 'One minute' dediğinde yüreğimin kıpır kıpır olduğu ve herkes onu tehdit ederken 'Sayın Başbakanım merak etmeyin. Bugün tarih yazdınız. Bunun gereğini yaparız' deyip Şimon Peres'e özür dilettiğim bir lider tanıdım. Bugün o liderin 10 gündür susuyor olması yüreğim kabul etmiyor. Ey İsrail diye çıkıp haykırmamasını yüreğim kabul etmiyor"
diyen Davutoğlu, "Derhal milli yas ilan edilmeli" ifadelerini kullandı.
Dün gece Gazze'de yaşananların herkesi derinden etkilediğini söyleyen Karamollaoğlu ise, "Dün toplama kamplarından şikayet edenler; bugün Gazze'de 21. yüzyılın toplama kampını oluşturdular. Dün soykırımdan şikayet edenler; bugün çoluk, çocuk, kadın, erkek, genç, yaşlı demeden tarihin en acımasız katliamından birini gerçekleştirdiler. Dün sürgünden, zulümden, kıyımdan şikayet edenler, bugün dünyanın gözü önünde en büyük zulümleri gerçekleştirmekten geri durmuyorlar" dedi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER