© Royal Haber

2023'de En Çok Aldatılan 5 Burç

Hangi burçlar aldatılır, 2023 verilerine göre en çok aldatılan 5 burç

İkizler Burcu:
İkizler burcu, partnerini aldatmaya en eğilimli burçlar arasında yer alır. Çünkü sürekli kararsızlık içinde yaşayan bu burcun aklı hep bir başkasındadır. Sosyal bir burç olan ikizler, sürekli olarak çiçeklenmekten keyif alır.

Koç Burcu;
Koç burçları para yatırmaya eğilimli burçlar arasında ikinci sırada yer almaktadır. Bu burç meraksel olduğu için çalmaya meyilli bir burçtur. Düşünmeden hareket eden Koçlar, yürütme sebebi olarak 'bir anlık hata' açıklamasını da tam olarak bu nedenle yapılır.

Balık Burcu:
Duygusallıklarıyla ön plana çıkan balık burçları, sonuçta bir su grubudur ve bu onları sürprizli bir karakter yapabilir. Balık burçları bol miktarda bulunurlar ve tamamen farklı parçalar bulunurlar.

Yay Burcu: 
Doğası uygunluğunun korunduğu olan yaylar, ateş sınıfına dahildirler. Doğaları gereği girişsel ve maceracılar, ayrıca bağımlılık yaratan iletişimlere karşı zararlıdırlar. Bu durum elbette 'yüzde yüz aldatırlar' gibi bir sonuç doğurmaz ancak onları bir bağlamanın çok zor olduğunu atlamamak gerekir.

Kova Burcu:
Kova burçları, özgürlüklerine çok düşkündür. Başkalarına bağlanmaktan hoşlanmazlar. Bu nedenle, bir ilişkide yaşadıkları sıkılmış olanlarse, değişmeye yönelebilirler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER